Ligawa

64,50 86,00 

Najcenniejsze, bo najdelikatniejsze mięso z tylnych mięśni wołu. Ma delikatną włóknistą strukturę i jasnoczerwoną barwę. To gatunek mięsa wołowego, zawierającego pełnowartościowe białko oraz bardzo ważny dla skóry kolagen. Jest bogatym źródłemżelaza, cynku i witamin z grupy B. Ligawa wykorzystywana jest głównie do przygotowywania potraw pieczonych i smażonych, choć przeznacza się ją również do produkcji wędlin suszonych i wędzonych. Pokrojona na kawałki stanowi doskonałą podstawę kotletów, filetów oraz zrazów.

Cena za 1 kg – 43 zł

Płacąc za towar wyrażasz zgodę na pobranie kaucji w wysokości 20 procent wartości zamówienia, która jest rozliczona po jego uszykowaniu. Ewentualna nadpłata zostaje zwrócona.

SKU: ligawa_www Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
WAGA

1500g, 2000g